Contoh Soal Tes TOEFL Part 2

Vocabulary Words - English Verb


1. v. to refer to a case or occurrence to explain or prove a point; to cite; to mention

(a) thrive
(b) erase
(c) instance
(d) scale

2. v. to comprise; to contain; to embrace

(a) include
(b) suit
(c) direct
(d) scratch

3. v. to defeat; to master; to crush; to stagger; to stun; to daze

(a) overwhelm
(b) prejudice
(c) circumvent
(d) combine

4. v. to seize; to grip; to comprehend; to understand; to realize

(a) vaccinate
(b) grasp
(c) counter
(d) look forward to

5. v. to aim at something

(a) get on with
(b) amount
(c) target
(d) dispose

6. v. to reward; to reimburse; to pay back; to make up for

(a) render
(b) tax
(c) feed
(d) compensate

7. v. to determine; to stabilize; to arrange; to repair; to prepare

(a) would
(b) resume
(c) fix
(d) warehouse

8. v. to affect; to impact; to impel; to control

(a) dash
(b) influence
(c) bankrupt
(d) quote

9. v. to copy; to pretend; to fake

(a) simulate
(b) visit
(c) circumvent
(d) excite

10. v. to increase; to intensify; to improve; to raise the value of

(a) promise
(b) enhance
(c) encroach
(d) resist


Ini Kunci Jawabannya :
  1. C
  2. A
  3. A
  4. B
  5. C
  6. D
  7. C
  8. B
  9. A
  10. B

1 Response to "Contoh Soal Tes TOEFL Part 2"

  1. In case you are being assured round-the-clock Customer Service and lifetime replacement then don't rethink after you Buy facebook reviews from a provider. buy facebook page 5 star comments

    ReplyDelete

5d47d7c0ff65a2220400ec2d356bea0c56e4cd435e97a570ad