Contoh Soal Tes TOEFL Part 1

Vocabulary for Non English Speakers - English Noun Adjective Verb


1. n. failure; fiasco; sputtering which gradually fades into silence

(a) proposition
(b) fizzle
(c) swift
(d) posture

2. adj. fruitful; productive; abundant; plentiful; multiplying; producing fruit

(a) responsive
(b) usual
(c) sanitary
(d) prolific

3. n. place where one is going; the purpose for which something is destined

(a) minority
(b) attorney
(c) destination
(d) handbook

4. n. synopsis; general survey; introduction

(a) image
(b) gross
(c) overview
(d) control

5. v. to understand; to contain; to grasp; to absorb; to perceive

(a) unify
(b) might
(c) edge
(d) comprehend

6. v. to fit; to match; to satisfy; to please; to clothe

(a) suit
(b) come across
(c) prohibit
(d) poll

7. v. to guard; to keep safe; to keep; to defend; to protect

(a) default
(b) preserve
(c) manufacture
(d) leverage

8. adj. essential; regularly used; primary; principal; main (of goods or products)

(a) effective
(b) stationary
(c) perishable
(d) staple

9. v. to put out for others to see; to show; to exhibit; to reveal

(a) display
(b) age
(c) conceptualize
(d) accomplish

10. v. to sow; to place seeds or vegetation into soil; to establish; to set

(a) concrete
(b) inspect
(c) plant
(d) proceed



Kunci Jawabannya :
  1. B
  2. D
  3. C
  4. C
  5. D
  6. A
  7. B
  8. D
  9. A
  10. C



Nahh bingung kan? :D saya juga :D

4 Responses to "Contoh Soal Tes TOEFL Part 1"

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Makasih bgt bro info nya, sangat bermanfaat buat saya. hehe
    Jangan Lupa mampir ke blog EXPO Lowongan Kerja Terbaru ane ya Lowongan Kerja BANK

    ReplyDelete

5d47d7c0ff65a2220400ec2d356bea0c56e4cd435e97a570ad